Avis afslører: DERFOR blev Ståle Solbakken smidt ud på røv og albuer i FC København

The perfect guide to the casino

Avis afslører: DERFOR blev Ståle Solbakken smidt ud på røv og albuer i FC København

Ståle Solbakkens fyringsseddel i FC København kom ikke kun som konsekvens af et resultatmæssigt dårligt 2020. Den norske manager havde fuldstændig tabt omklædningsrummet.

FC København fyrede Ståle Solbakken i weekenden, og man begrundede fyringen med, at resultaterne i 2020 ikke havde levet op til forventningerne.

Der er dog mere bag fyringen end som så. Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at Ståle Solbakken fuldstændig havde tabt det omklædningsrum, som han i mange år har styret med hård hånd.

Avisen erfarer blandt andet, at det siden marts har gået skævt mellem spillerne og Ståle Solbakken. Spillerne har især været utilfredse med, at nordmanden har hængt Andreas Bjelland og Pierre Bengtsson ud.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Ydermere forlyder det, at FC København-truppen er meget uharmonisk, og det skyldes Ståle Solbakkens mange blandede indkøb. Der er for eksempel kliker mellem de spanske spillere, de skandinaviske spillere samt de to Balkan-spillere.

Kilder tæt på klubben fortæller, at kulturen i truppen ‘sejler fuldkommen’.

FC Københavns bestyrelse regerede, da de blev opmærksom på, at spillerne ikke længere var klar til at løbe den ekstra meter for manager, Ståle Solbakken.

Nu er løverne på markedet efter hans afløser.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PETER ANKERSEN SÆTTER ORD PÅ STÅLE-FYRINGEN!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top