Hvis Sviatchenko blev solgt: FCM linede tidligere Juve-dansker op som afløser

The perfect guide to the casino

Hvis Sviatchenko blev solgt: FCM linede tidligere Juve-dansker op som afløser

FC Midtjylland havde en afløser linet op for Erik Sviatchenko, der var tæt på at blive solgt til Trapzonspor i sommerens transfervindue.

FC Midtjylland er lykkes med at holde på flere af profilerne fra mesterskabssæsonen, men på deadline day var man tæt på at miste Erik Sviatchenko.

Den tyrkiske klub Trapzonspor bød nemlig hele tre gange på FC Midtjylland-anføreren, men FC Midtjylland afviste, da buddene ikke oversteg 20 millioner kroner.

B.T. fortæller nu, at FC Midtjylland ellers var forberedte på et skifte for profilen. De havde nemlig linet den 28-årige dansker Frederik Sørensen op som afløser.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Frederik Sørensen har nogle meget store udenlandske klubber på cv’et – blandt andet Juventus, Bologna, Hellas Verona, Young Boys og nu altså FC Köln.

Det har tidligere været rygtet, at den 194 centimeter høje stopper har været ude i kulden i sin tyske klub, og derfor lå FC Midtjylland på lur.

Det endte dog aldrig med at blive aktuel for FC Midtjylland, idet Erik Sviatchenko tager minimum et halvt år mere på Heden.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Ekspert om FCM i CL: Det har kæmpe potentiale – Ren Fodboldsnak vender FCMs muligheder efter CL-gruppespil!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top