Her er banneret, ALLE taler om: Brøndby hyldede afdød nazist, der har dybt rystende fortid

The perfect guide to the casino

Her er banneret, ALLE taler om: Brøndby hyldede afdød nazist, der har dybt rystende fortid

Brøndby IF hyldede en afdød hooligan og nazist på Sydsiden under kampen mod AC Horsens. Se banneret og bliv klogere på den opsigtsvækkende sag her.

Brøndby IF fuldførte søndag aften en suveræn sæsonstart, da man slog bundproppen AC Horsens med 2-1 og dermed spillede sig på ni ud af ni point.

Det var dog ikke sejren, der fyldte i overskrifterne på de sociale medier efter kampen. Det var i stedet et meget opsigtsvækkende banner, der hang på Sydsiden.

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

Her hang der et banner med teksten ‘hvil i fred, baldur’, som var en hilsen og hyldest til den afdøde hooligan og nazist, Morten Baldur Karrebæk.

Se banneret her, som undervejs i kampen blev pillet væk fra Sydsiden.

Den kontroversielle nazist havde et meget blakket ry, og han var efterlyst for hjemmerøveri kort inden sin død, mens han også tidligere har tilbragt meget tid bag tremmer.

Blandt andet i 2009, hvor han blev fængslet for bevidst at køre en kun 11-årig dreng med indvandrerbaggrund ned. I researcharkivet.info bliver han omtalt som ‘nazi-skinhead’.

Morten Baldur Karrebæk Pust er et særdeles kendt ansigt i det københavnske nazi-miljø. Han blev DNSB-medlem i starthalvfemserne. Han forlod dog DNSB til fordel for Blood & Honour sammen med en lang række andre nazi-skinheads fra de københavnske bydele Folehaven og Sydhavnen, skriver mediet om den mand, som Brøndby altså hyldede i går på Brøndby Stadion.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Ydermere forlyder det, at han har været involveret i en lang række voldssager, mens han også er blevet anholdt for videresalg af narkotika.

Der er da også flere Brøndby-fans, som i timerne efter Brøndby-AC Horsens har taget afstand fra banneret.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE HØJDEPUNKTERNE FRA BRØNDBYS SEJR PÅ 2-1 OVER AC HORSENS!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top