Ståle før Brøndby-brag: KÆMPE ulempe

The perfect guide to the casino

Ståle før Brøndby-brag: KÆMPE ulempe

Ståle Solbakken er meget ærgerlig over, at der ikke er tilskuere på lægterne mod Brøndby IF søndag. Han kalder det for en kæmpe ulempe.

FC København og Brøndby IF brager sammen søndag eftermiddag, og kampen bliver afviklet med maks 500 tilskuere på regeringens opfordring.

Ståle Solbakken begræder, at man ikke må lukke de 12.500 tilskuere ind, som man i starten måtte. Han tror det får en sportslig betydning.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Der er ingen tvivl om, at det bliver sværere for os at gå ind til den kamp uden tilskuere. Det er ikke nogen undskyldning, men det er en forklaring. Det er jo nemmere for spillerne at løbe foran 12-13.000 tilskuere end foran nul tilskuere. Det er i hvert fald en kæmpe ulempe, siger FC København-manageren ifølge bold.dk.

Der er blevet begrænset tilskuere til kampen grundet coronaviruspandemien, som stadig hærger i Danmark og resten af verden. I hovedstadsområdet er corona-restriktionerne strammet markant.

FC København fik en dårlig start på sæsonen i Superligaen, da man søndag tabte med 2-3 til OB. Brøndby IF fik derimod en god start med 3-2-sejr over FC Nordsjælland.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top