Fredagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Fredagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du fredagens rygtebørs.

Goal skriver, at Juventus har opgivet at købe Luis Suárez fra FC Barcelona. I stedet for den uruguayanske angriber vil klubben i stedet tegne kontrakt med bosnieren Edin Dzeko fra Roma, som har en fortid i bl.a. Manchester City og VfL Wolfsburg. (Du kan se Luis Suárez trylle og score for FC Barcelona på videoen øverst på denne side).

Samme Juventus bekræfter, at argentineren Gonzalo Higuain – med en fortid i bl.a. Real Madrid – skifter til Inter Miami i den amerikanske liga. Klubben er delvist ejet af det engelske ikon, David Beckham. Den historie har Goal også.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Daily Mail skriver, at både Inter og Paris Saint-Germain er mulige destinationer for den engelske landsholdsspiller, Dele Alli, som ser ud til at være røget ned i hierarkiet i Tottenham.

Chris Smalling har i sidste sæson været udlejet fra Manchester United til Roma, som gerne ville købe ham – men som ikke havde råd. Ifølge italienske Calciomercato kan det til gengæld være, at liga-konkurrenterne fra Inter i stedet overtager den engelske midterforsvarer.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Everton er interesserede i Chelseas canadisk-fødte englænder, Fikayo Tomori, som har været reserve i London-klubbens forsvar. Det skriver The Times (kræver login). Men i samme artikel står også, at de blå Fra Liverpool også vil af med flere spillere – bl.a. den engelske midtbanespiller, Fabian Delph, og den offensive midtbanespiller fra Island, Gylfi Sigurdsson.

Real Madrids serbiske angriber, Luka Jovic, vil gerne lejes ud i den kommende sæson. Spanske MARCA skriver, at AC Milan og Hertha Berlin er interesserede i den tidligere Eintracht Frankfurt-spiller, der ikke havde voldsom stor succes i sit første år hos de nuværende spanske mestre.

Ifølge Sky Sports træner Nathaniel Clyne med hos Crystal Palace, efter at han har fået ophævet sin kontrakt med Liverpool. Den engelske back kom til klubben fra Southanmpton i 2015, men det lykkedes aldrig for ham at bide sig fast på holdet.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top