The perfect guide to the casino

Wilczek udsat for had af Brøndby-fans: Polakken vil ikke hævne sig søndag

Kamil Wilczek har fået mange hadefulde beskeder fra Brøndby IF, men han har stadig stor respekt for sin tidligere klub, som han ikke vil juble mod, hvis han scorer søndag.

Kamil Wilczeks skifte til FC København i sommerens transfervindue har været et af de mest kontroversielle transfers nogensinde i Superligaen.

Brøndbys fans var rasende, da den 32-årige polak tog turen til FC København, hvilket han fik at mærke på sine sociale medier, der blev overdynget med beskeder.

– Et par minutter efter skiftet blev annonceret blev mine sociale medier oversvømmet med hundredvis af beskeder og efter et par dage havde jeg fået tusinder af dem. Det var ikke rart indhold. Dybest set var det had. Jeg lukkede alle profiler og lod folk gå amok. Efter et stykke tid tømte jeg mine postkasser, og jeg læste det ikke engang, siger Wilczek til Sportowe Fakty.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Selvom Kamil Wilczek ikke har nogen stjerne hos Brøndby-fansene længere, vil han ikke begive sig ud i en stor jubel, hvis han scorer mod dem søndag, når der er derby.

– Jeg vil ikke provokere nogen. Hvis jeg scorer i næste kamp, vil jeg ikke gå amok i glæde. Jeg havde en god tid i Brøndby, og jeg respekterer klubben.

Kamil Wilczek spillede i Brøndby IF fra januar 2016 til januar 2020, hvor han blev den mest scorende Superliga-spiller for klubben.

I begyndelsen af i år blev han solgt til tyrkiske Götzepe, og efter blot ét mål i 14 kampe blev han solgt til FC København.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kommentator: Wilczek har undervurderet, hvor voldsom rivaliseringen mellem FCK og Brøndby er!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top