The perfect guide to the casino

Tidligere Brøndby-spiller er ISKOLD! Er klar til at trodse sin klub

Elbasan Rashani er klar til at trodse sin klub i jagten på at spille Kosovo til landets første slutrunde.

Kosovo krydser i næste uge klinger med Nordmakedonien i semifinalen i Nations League, hvor vinderen af den kamp møder enten Georgien eller Hviderusland om en plads til EM i 2021, og der er altså intet der kan forhindre den tidligere Brøndby-spiller i at deltage i det opgør.

Det slår Elbasan Rashani fast i et interview med Eurosport.no.

– Jeg skal spille for Kosovo mod Nordmakedonien, så vi kan komme i finalen og til EM. Det må de respektere og finde en løsning for os, som spiller for andre landshold, lyder det fra Elbasan Rashani, der kan ende med at skulle trodse sin norske arbejdsgiver, Odd BK, da klubberne under coronakrisen ikke er forpligtet til at afgive deres spillere til landsholdene, som de ellers normalt er, hvilket var tilfældet tidligere på måneden.

Her forbød de således Elbasan Rashani i at deltaget i opgøret mellem Kosovo og Moldova, men da opgøret blev flyttet til Italien, så fik han alligevel lov til at rejse med, og skulle det ske, at Odd igen har tænkt sig at stå i vejen for Elbasan Rashanis landsholdsdrømme, så er han ligeglad.

– Jeg har ikke noget valg, jeg må af sted. Jeg tager til den kamp ligemeget hvad. Det er den vigtigste kamp i mit liv. Det gælder ikke kun mig. Kosovo har aldrig været til en slutrunde før, og nu har vi den hidtil største chance, fastslår 27-årige Elbasan Rashani, der har 36 kampe på CV’et for Brøndby.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: MÅL, MÅL, MÅL: Se vanvittige derby-kasser.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top