Lørdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du lørdagens rygtebørs.

FC Barcelona-træner Ronald Koeman er meget ivrig efter at få fat i sin hollandske landsmand, Memphis Depay. Han er ifølge spanske El Mundo Deportivo klar til at smide Emerson ind i handlen med Lyon. Den brasilianske back spillede i sidste sæson for Real Betis. (Du kan se Memphis Depay lave show i videoen øverst på siden).

Tottenham forsøger at få fat i polakken Arkadiusz Milik fra Napoli, som i givet fald skulle være back-up for Harry Kane og Son Heung-min i angrebet, men ifølge London Evening Standard kniber det for Spurs med at finde pengene.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Real Madrid og Paris Saint-Germain ser ifølge spanske MARCA ud til at skulle slås om det 17-årige kæmpetalent fra Rennes, Eduardo Camavinga, der fik debut for Frankrig i sejren i Nations League over Kroatien i tirsdags.

Endnu et stort talent, Gio Reyna, er ifølge tyske SPOX på vej fra Borussia Dortmund til Liverpool. Den offensive midtabespiller er 17 år, men han har allerede spillet tre hpåndfulde Bundesliga-kampe og lavet et enkelt mål. Han er søn af den tidligere amerikanske landsholdsspiller, Claudio Reyna, der bl.a. spillede for Sunderland og Manchester City.

Den 30-årige engelske venstreback, Danny Rose, er på vej væk fra Tottenham til Serie A-klubben Genoa. Det skriver TEAMtalk. Han var i foråret udlejet til Newcastle, og han indgår ikke i nogle af de to engelske klubbers fremtidsplaner.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

West Ham er i forhandlinger med den tidligere engelske landsholdsspiller, Jack Wilshere, om at annullere midtbanespillerens kontrakt, så den 28-årige tidligere Arsenal-spiller kan finde sig en ny klub. Daily Mail har mere om sagen.

Premier League-oprykkerne fra West Bromwich er ifølge Daily Telegraph (kræver login) i forhandlinger med den tidligere Chelsea-spiller, Branislav Ivanovic om et skifte. Den 36-årige serbiske midterforsvarer har senest spillet for Zenit St. Petersborg.

Den tidligere franske landsholdsspiller, Yoann Gourcuff, vil ifølge radiostationen ARL som 34-årig forsøge at gøre comeback, efter at han p.g.a. skader egentlig valgte at sige stop for halvandet år siden. Den offensive midtbanespiller spillede senest for Dijon, men han har også tørnet ud for Rennes, Bordeaux, AC Milan og Lyon.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top