Torsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Her har du torsdagens rygtebørs.

Goal melder om fremskridt i forhandlingerne i den efterhånden meget lange saga, som Manchester United håber på kan ende med, at de køber den engelske landsholdsfløj, Jadon Sancho, i Borussia Dortmund (Du kan se Jadon Sancho lave en drømmekasse for sin tyske klub på videoen øverst på siden).

Den colombianske veteran-angriber, Radamel Falcao, vil ifølge Goal gerne spille for Inter Miami i den amerikanske liga, MLS. Klubben er relativt nystartet, og den har det engelske ikon, David Beckham, som medejer.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Mere Goal. Mediet skriver også, at Arsenal har fået at vide af Lyon, at der ikke bliver nogen byttehandel mellem Houssem Aouar og Matteo Guendouzi, da den franske klub ikke er interesseret i sidstnævnte.

Alexandre Lacazette forlanger ifølge ESPN at få ren besked af Arsenal om, hvordan hans muligheder er på holdet og i klubben, inden han træffer en afgørelse om sin fremtid. Bl.a. Juventus og Atlético Madrid er sat i forbindelse med den franske angriber.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Liverpool overvejer at sælge talentet Rhian Brewster med en tilbagekøbsklausul. Det skriver Sky Sports. Flere af Premier Leagues mindre klubber er rapporteret interesserede i den 22-årige angriber, der i foråret var udlejet til Swansea i den næstbedste række.

Premier League-oprykkerne fra Leeds melder sig ifølge franske RMC Sport ind i jagten på den tyske offensive midtbanespiller, Julian Draxler, der ikke er fast mand hos de franske mestre fra Paris Saint-Germain.

Leicester ser ud til at slå Manchester United i kapløbet om at sikre sig den walisiske fløjspiller fra Premier League-nedrykkerne fra Bournemouth, David Brooks. Daily Express har mere om sagen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top