The perfect guide to the casino

Spansk medie: Beslutningen er taget – Her spiller Pione Sisto i næste sæson

Sagaen med Pione Sisto i hovedrollen ser ud til at fortsætte, men nu mener det spanske medie Faro de Vigo at vide, hvad fremtiden byder på for Sisto.

Siden 2016 har Pione Sisto været på kontrakt i Celta Vigo, men med et kontraktudløb til næste sommer, og uden den helt store succes i de seneste sæsoner, har et exit luret i kulissen. Først blev det ikke til nogen aftale med FC København, der offentligt meldte ud, at man var færdige med at forhandle med Sisto-lejren, og siden blev et skifte til FC Midtjylland også skudt ned.

Men så kom FC Midtjylland på banen igen, inden flere medier meldte om, at de to parter var langt fra hinanden. Nu melder det spanske medie Faro de Vigo om, at Pione Sisto har sagt farvel til sine holdkammerater i Spanien fredag morgen, og samme dag sætter sig på et fly til Danmark. Her lyder det fra Faro de Vigo, at FC Midtjyllands bud på tre millioner euro ser ud til at gå igennem, og at Sisto derfor igen får lov til at færdiggøre detaljerne med sin tidligere klub.

I tiden hos Celta Vigo er det blevet til 135 kampe for danskeren, hvor han har scoret 18 mål og leveret 14 assists.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Per Frimann og Niels Christian Frederiksen diskuterer Sisto, FC Midtjylland og FC København.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top