The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand er lettet: Det ser rigtig godt ud

Kasper Hjulmand melder den danske trup klar til de kommende kampe.

I morgen får Kasper Hjulmand sin debut som dansk landstræner, og han har derfor haft samlet alle spillerne i denne uge, hvor han har kunne se nærmere på mandskabet.

På dagens pressemøde satte han så nogle ord på spillernes form, og det ser ifølge landstræneren rigtig godt ud.

– Jeg vil sige, at vi er kommet rigtig godt igennem ugen, og vi står bedre, end jeg kunne have frygtet. Det ser fint ud, og alle spillere er klar, og nu fyrer vi den af med første kamp. Efter lørdag må vi tage en ny evaluering og se, hvordan det ser ud frem mod tirsdag, sagde han på fredagens pressemøde og tilføjede:

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er ikke alle, som har samme grundtræning og opstart i ryggen, og derfor kan der blive nogle ting, hvor nogle ikke kan spille den næste. Men lige nu ser det godt ud, og vi har en gruppe spillere, som ser godt ud.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Hvad der virkelig ligger mig på hjerte er, at vi savner fansene allerede nu. Det gør ondt at se på stadion og vide, der ikke kommer til at blive fulde huse og vi ikke får den støtte, vi altid får.

– Vi kommer til at savne jer, og vi håber, I vil se med og støtte hjemmefra. Vi kommer helt sikkert til at tænke på jer, og vi vil spille med hjerterne for landet. Fodbold er for folket, og vi har set, hvorfor vi egentlig er her.

Lørdagens kamp i Parken fløjtes i gang klokken 20:45.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Hjulmand inden kampene mod England og Belgien: Vi skal hente seks point.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top