The perfect guide to the casino

FC København brager afsted: Sætter ny rekord

FC København har sat ny rekord forud for den kommende Superliga-sæson.

3F Superligaen bliver skudt i gang om en uge, og selvom kampene fortsat bliver spillet med et begrænset antal tilskuere, så er det altså lykkedes klubben fra Hovedstaden at sætte rekord i antallet af solgte sæsonkort.

Det oplyser FC København fredag i en pressemeddelse, hvor de med stor glæde kan fortælle, at der er solgt hele 12.500 sæsonkort.

– Det er helt fantastisk. Anderledes kan jeg næsten ikke udtrykke det, siger direktør Lars Bo Jeppesen i en pressemeddelelse og uddyber:

– Vores fans viser virkelig, at de står bag klubben og hele projektet med den her overvældende interesse for at være en del af det. Jeg tror, at mange havde ventet, at vi virkelig skulle kæmpe også på det her område i den her tid, men igen viser vores fans bare, at de er i verdensklasse.

– Det er svært at takke nok for, men jeg vil love, at den støtte, vi oplever nu, ikke vil blive glemt. Det er også en af grundene til, at vi arbejder konstant for at få hævet antallet af tilskuere, vi kan have inde til kampe.

– Her mener vi fortsat, at myndighederne trygt kan hæve antallet, da både klubber og fans har vist, at de kan gribe det ansvarligt an. Det vil vi arbejde hårdt videre på, slutter Lars Bo Jeppesen.

FC Københavns spiller deres første hjemmekamp i den kommende sæson den 20. september, hvor de tager imod Brøndby.

Retro: To år siden at Fischer satte Brøndby på plads – gense højdepunkterne i videoen øverst i artiklen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top