The perfect guide to the casino

Celta Vigo og FC Midtjylland er enige: Her er prisen

Transfersagaen der aldrig vil ende er fortsat i gang.

Pione Sisto har været det helt store samtaleemne de seneste par uger, da den danske kantspiller har været tæt på både FC København og FC Midtjylland.

Først var han yderst tæt på FC København, som havde forhandlet en pris på plads med Celta Vigo, men i sidste øjeblik meldte FC Midtjylland sig på banen, og derfor tog Pione Sisto turen til Herning.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Her kunne de dog ikke blive enige om de personlige vilkår, ligesom at FC Midtjylland ikke ville møde Celta Vigos pris på kantspilleren.

Derfor tog han tidligere på ugen tilbage til Spanien, men her til aften er der altså kommet et gennembrud i sagen.

Således melder flere danske medier, at Pione Sisto er blevet set i Københavns Lufthavn, hvor han angiveligt har mellemlandet for at tage et fly til Karup i Midtjylland.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

De selvsamme medier melder også, at Celta Vigo har accepteret en nedsat pris på 16 millioner kroner, som dog kan stige i form af flere bonusser og klausuler.

Derfor ser det altså unægteligt ud til, at Pione Sisto alligevel ender i FC Midtjylland, hvor et skifte meget vel kan komme på plads i løbet af weekenden.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Alt om Pione Sisto, Lionel Messi og krigen i Barcelona – se hele REN FODBOLDSNAK i fuld længde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top