The perfect guide to the casino

FC Barcelona-stjerne forsikrer: Messi er stadig med i vores gruppechat

Hollandske Frenkie de Jong fortæller, at Lionel Messi fortsat er med i Barcelona-spillernes WhatApp-gruppe.

I disse dage er flere europæiske spillere samlet med deres landshold forud de kommende Nations League-kampe. En af disse er hollandske Frenkie de Jong, som selvfølgelig er blevet spurgt ind til situationen i FC Barcelona.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Lionel Messi meddelte nemlig i sidste uge FC Barcelonas-ledelse om, at han ønsker at forlade klubben med det samme. Frenkie de Jong håber dog at superstjernen ombestemmer sig og bliver i klubben.

– Jeg håber, at Messi stadig er der, når jeg kommer tilbage, men det er ikke op til mig. Han er stadig i vores gruppechat, siger Frenkie de Jong til Fox Sports og tilføjer:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg snakker ikke med ham om det. Jeg er sikker på, at han har mange folk omkring sig, som han snakker med i disse dage.

Lionel Messi har kontrakt med FC Barcelona indtil sommeren 2021, men superstjernens rådgivere mener, at kontrakten kan ophæves her og nu på grund af en klausul i kontrakten. Dette er både La Liga og FC Barcelona dog lodret uenige i, og den spanske storklub vil ikke slippe Lionel Messi uden kamp.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: La Liga hjælper Barcelona i kontraktkrig mod Messi.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top