The perfect guide to the casino

Transfer-farcen når nye højder: Pione Sisto er taget tilbage i Spanien

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

FCM og Celta kan ikke blive enige om en overgangssum, og nu er Pione Sisto tilbage i Spanien.

Flere medier citerer spanske Radio Galego for, at Pione Sisto mandag var tilbage i Vigo, hvor han fik foretaget den obligatoriske corona-test, inden han kan træne med hos sin klub, Celta.

Årsagen er, at Celta og hans måske kommende arbejdsgiver, FC Midtjylland, ikke kan blive enige om betingelserne for et skifte.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

FC Midtjylland tror dog stadig, at det er muligt at nå til enighed. Men foreløbig må Pione Sisto altså træne videre i uvished.

I sidste uge var Pione Sisto ellers få centimeter fra et skifte til FC København, som havde chartret et privatfly til ham, som landede i Roskilde Lufthavn og kørte ham til klubbens hovedkontor i Parken.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Men i sidste øjeblik meldte hans tidligere klub, FC Midtjylland, sig på banen med et tilbud. Ifølge FCK-manager Ståle Solbakken kunne FCM ikke alene matche FCKs tilbud. Det var højere.

Tallene er ikke bekræftede, men det har været fremme, at FCK skulle betale en overgangssum på 22,5 millioner kroner, en sign-on-fee til Pione Sisto på 7,5 millioner kroner og en årsløn på et lignende beløb.

Pione Sisto har et år tilbage af sin kontrakt med Celta, og da forholdet imellem spiller og klub er løbet af sporet, er der ikke udsigt til forlængelse. Derfor er Celta også interesseret i at få solgt den danske fløjspiller, da han ellers kan gå kvit og frit til næste sommer.

(Video: Eksperterne diskuterer Pione Sisto, FCM og FCK).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top