Se billedet: Lionel Messi nærmer sig Manchester City-skifte

The perfect guide to the casino

Se billedet: Lionel Messi nærmer sig Manchester City-skifte

Lionel Messi bliver i disse dage kraftigt rygtet til Manchester City, og nu er Pep Guardiola blevet spottet i Barcelona.

Tidligere på ugen annoncerede superstjernen Lionel Messi, at han ønsker at forlade FC Barcelona denne sommer. Siden da har han været rygtet til flere forskellige storklubber, og nu er der nyt brænde på det bål, som sender ham til Manchester City.

Fredag aften blev Pep Guardiola nemlig spottet i Barcelona, hvor han blev set spise på en restaurant. Det spanske medie El Chiringuito mener, at Manchester City-manageren har taget turen til Barcelona, da han vil mødes med Lionel Messi ansigt til ansigt. Angiveligt har de også haft en telefonsamtale på over tre timer i denne uge omkring et skifte til den engelske storklub.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Se blot billedet herunder:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Lionel Messi og Pep Guardiola kender allerede hinanden særdeles godt, da den spanske cheftræner stod i spidsen for FC Barcelona fra 2008 og frem til 2012, hvor den spanske storklub vandt utallige titler som to Champions League-titler og tre spanske mesterskaber.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Alt om Pione Sisto, Lionel Messi og krigen i Barcelona – se hele REN FODBOLDSNAK i fuld længde.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top