Nye detaljer afsløret: Kamil Wilczek tilbød sig ikke til Brøndby IF

The perfect guide to the casino

Nye detaljer afsløret: Kamil Wilczek tilbød sig ikke til Brøndby IF

Brøndby IF var angiveligt totalt uvidende om, at Kamil Wilczek var på vej til FC København. Polakken henvendte sig ikke til de blå/gule før sit skifte.

Kamil Wilczek skiftede tidligere på måneden fra Göztepe til FC København på en tre-årig aftale, og dermed tog han via en omvej det forbudte skifte.

Forinden sit halve år i Tyrkiet spillede han nemlig fire år i Brøndby IF, hvor han blev anfører og klubbens mest scorende spiller i Superligaen.

Læs også: Wilczek sletter opslag med Brøndby – Maxsø, Rosted og klubben unfollower

Efter skiftet til FC København gik der rygter om, at Brøndby IF fik muligheden for at hente den 32-årige polak hjem, men selv afviste det grundet lønpakken.

Nu skriver den anerkendte transferjournalist Søren Sorgenfri dog, at Kamil Wilczek-lejren aldrig gav Carsten V. Jensen muligheden for at hente angriberen tilbage.

Læs også: Derfor hader de ham: Her er Wilczek-citaterne, der får Brøndby-fansene til at se rødt

– Brøndby IF fik ikke chancen for at hente ham tilbage, for de blev ikke spurgt – de fik ikke muligheden. I Brøndby-lejren hørte man ikke noget om noget, før rygtestrømmen tog til onsdag aften – dagen efter Wilczek blev præsenteret i den hvide trøje, skriver han i sin seneste Transfer Talk.

Brøndby IF solgte Kamil Wilczek i løbet af vinterens transfervindue, og det er endnu ikke lykkes klubben at erstatte ham.

Klubben arbejder stadig på at finde en ny angriber, efter man har sendt Ante Erceg til Kroatien samt Samuel Mraz hjem til Empoli efter endt lejeophold.

Kamil Wilczek modtog i forbindelse med skiftet til FC København mange trusler på de sociale medier, hvilket du kan læse om her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er Wilczeks skifte det mest kontroversielle i Superligaens historie? Frimann kommer med sin top-tre!

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top