The perfect guide to the casino

AGF spillede sig videre efter en underholdende og målrig kamp

AGF besejrede FC Honka hjemme på Ceres Park her til aften.

Her til aften tog AGF hjemme på Ceres Park imod finske FC Honka i Europa League-kvalifikationen, og værterne sikrede sig sejren efter en underholdende og målrig kamp.

Første scoring kom i det 21. minut, da F. Tingager bragte værterne foran efter en dødbold. Herefter satte AGF sig solidt på kampen, og i det 29. minut scorede P. Mortensen til 2-0 efter endnu en dødbold.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I det 35. minut bragte gæsternes B. Martin Gonzales spænding tilbage i kampen, da han reducerede til 2-1. Herefter kom gæsterne mere ind i kampen, og opgøret så lige ud igen.

Heldigvis for det danske mandskab fik de tilkendt et straffespark i det 46. minut, som P. Mortensen omsatte til endnu en scoring. Stillingen ved pausen var derfor 3-1 til AGF.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Anden halvleg startede meget lige ud, og i det 64. minut blev det i den grad spændende, da gæsternes L. Kaufmann reducerede til 3-2.

Resten af anden halvleg bød på flere chancer til begge mandskaber, men i det 91. minut fik debutanten P. Olsen lukket kampen med sin scoring til 4-2.

Minuttet efter kom der dog endnu en scoring, da S. Tengstedt gjorde det til slutresultatet 5-2. AGF er derfor videre i Europe League-kvalifikationen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Talismanen i Aarhus: Se alle Patrick Mortensen-målene her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top