The perfect guide to the casino

3 gode grunde til at investere i aktier for den fodboldinteresserede

Fodbold og investering er umiddelbart to vidt forskellige ting, men ikke desto mindre kan begge dele være enormt spændende og nervepirrende at følge med i. Hvis du interesserer dig for fodbold, men du endnu ikke er blev helt tændt på aktiemarkedet endnu, så læs med her.

Beskyt din formue mod inflation

Den første og måske den vigtigste grund til at begynde at handle med aktier handler om inflation. Vi ved det godt, det lyder bestemt ikke særlig spændende, men hvis man ser på det lange løb, så er der god grund til at beskytte sin formue mod inflation. Hvor en målmand vogter over sit mål og beskytter sit hold fra at tabe kampen, så er det på samme måde vigtigt at beskytte sin formue, og det behøver heldigvis ikke at kræve lige så meget som at vogte målet i en vigtig fodboldkamp.

Inflation er den proces, hvor priserne i vores samfund stiger. Det resulterer desværre i, at købekraften af ens formue bliver mindre. Derfor kan det altså ikke betale sig at lade opsparingen brænde inde på kontoen, hvis man har store planer om fremtidige fodboldoplevelser. Med tiden vil oplevelserne nemlig blive dyrere, og medmindre man med jævne mellemrum forhøjer ens opsparing, så vil værdien blive mindre. Investering er derfor den bedste måde at beskytte din formue på.

Få råd til flere fodboldoplevelser

Investering behøver ikke nødvendigvis at være langsigtet. Jovist er der god grund til også at lave langsigtet investeringer, hvis man har tid og tålmodighed til at lade sine penge stå i aktier i flere årtier. Det vil med stor sandsynlighed give et positivt afkast, og ikke desto mindre så har pengene i det mindste ikke mistet deres værdi.

Man kan dog også vælge at investere lidt mere kortsigtet, og det er faktisk en effektiv måde at få råd til mere på. Går du eksempelvis og drømmer om en fodboldoplevelse af de helt store i den nærmeste fremtid, så kan kortsigtede investeringer sagtens give dig flere penge at bruge af. Ved at købe ikke volatile aktier, kan man være heldig at gøre en god handel, som giver et stort positivt afkast, og da man hurtigt kan få brugt nogle tusinde kroner på en fodboldoplevelse, vil flere penge på lommen formentlig være til stor gavn.

Det er oftest også de kortsigtede investeringer, som kan få pulsen op og som kan skabe spænding og nervøsitet. Flygtige aktier ændrer hele tiden kurs, og derfor er det vigtigt at holde øje med, om ens aktier pludselig stiger i værdi, så man kan sælge dem og gøre en god handel. En god handel afhænger først og fremmest også af, om man har købt aktier til en fordelagtig pris. Det er netop aktiemarkedets flygtighed, som gør det næsten lige så spændende som en fodboldkamp at følge med i. På samme måde som oddset kan der nemlig være penge at tjene, hvis man er god til at forudsige tingene.

Invester i det hold, du holder med

Sidst men ikke mindst kan du endda købe aktier i nogle af de danske fodboldklubber, så hvis du tilfældigvis holder med én af de fem klubber, som er børsnoteret, så kan du investere i dit hold.

Læs MinInvestering’s guide til aktiehandel for begyndere, hvis du gerne vil have råd til flere fodboldminder.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top