The perfect guide to the casino

AGF-stjerne bekræftede Brøndby-afvisning: Jan Bech reagerer med ISKOLDT Instagram-opslag

Modtag Danmarks måske bedste velkomsttilbud lige her hos Videoslots!

Frederik Tingager bekræftede tidligere i dag, at han havde afvist et skifte til Brøndby IF inden transferen til AGF, og det er storaktionær Jan Bech glad for. Det betød nemlig, at klubben i stedet kunne hente Andreas Maxsø.

Frederik Tingager rykkede i starten af 2019 til AGF på en fri transfer, og det blev rygtet, at også Brøndby IF havde vist interesse for den høje stopper.

AGF-profilen bekræftede tidligere i dag – halvandet år senere -, at der var hold i de rygter. Han afviste altså Brøndby IF til fordel for AGF, hvilket du kan læse mere om her.

Brøndby IF fik et halvt år senere en anden midtstopper ind i form af Andreas Maxsø, som skrev under på en fire-årig aftale, og han blev hurtigt en profil og senere anfører på Vestegnen.

Derfor er Jan Bech Andersen svært tilfreds med, at det blev Andreas Maxsø og ikke Frederik Tingager, der rykkede til den københavnske Vestegn.

– Mærkeligt at nogen har trangt til at ytre noget. Men vi takker dig FT. Maxsø og co. repræsenterer en langt større værdi.

Se opslaget på Instagram her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE INTERVIEW MED ANDREAS MAXSØ EFTER SÆSONAFSLUTNINGEN SOM SLUTTEDE MED EN FJERDEPLADS!

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top