Pione Sisto til FCM eller FCK? Spansk avis med nyt om kantspillerens fremtid

The perfect guide to the casino

Pione Sisto til FCM eller FCK? Spansk avis med nyt om kantspillerens fremtid

Sidst ramte han odds 12.00! Nu har eksperten fundet en kæmpe fejl til aftenens kamp mellem BIF – AGF. Denne gang til – hold nu fast – odds 48.00!

Angiveligt vil Celta Vigo gerne af med Pione Sisto, og kantspilleren overvejer en retur til Danmark.

Pione Sisto var at finde i startopstillingen, da Celta Vigo i sidste spillerunde af La Liga mødte Espanyol. Angiveligt er den spanske klub dog interesseret i, at finde en ny arbejdsgiver til den danske kantspiller.

Der er dog ét problem, og det er ifølge spanske Marca en salgspris på 30 millioner kroner, som Celta Vigo altså vil have for Pione Sisto. Ifølge selvsamme medie kan Celta Vigo nemlig ikke finde en køber til den pris, og derfor fik de heller ikke solgt Pione Sisto sidste sommer.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Hvis prisen bliver sænket kan Pione Sisto meget vel tage hjem til Danmark, da han ifølge Marca er opsat på en retur til Superligaen. Her har han tidligere været kædet sammen med både FC Midtjylland og FC København.

Han har som bekendt tidligere optrådt for FC Midtjylland, og de danske mestre har tidligere ytret ønske om, at få Pione Sisto hjem igen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Den 25-årige kantspiller har ét år tilbage af sin kontrakt med Celta Vigo, hvor han i 135 kampe har scoret 18 mål og leveret 14 oplæg.

SE VIDEOEN ØVERST OPPE I ARTIKLEN: ‘De har ikke en skid forstand på at udvikle unge spillere’ – Frimann langer ud efter danskerklub.

Læs også: Medie: Brøndby lurer på løntung dansk landsholdsspiller

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top