Tirsdagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Tirsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Her har du tirsdagens rygtebørs.

Der har været tale om, at Cristiano Ronaldo kunne finde på at forlade Juventus efter denne sæson, men ifølge italienske Tuttosport har den portugisiske mega-stjerne besluttet sig for at spille videre hos de nuværende italienske mestre i hvert fald næste sæson med. Hans kontrakt udløber i 2022.

Inter har set sig varme på Chelseas defensive midtbane-es, N’Golo Kanté, og ifølge italienske La Gazzetta dello Sport er de blå fra London villige til at lytte til tilbud på den 29-årige franske verdensmester, da klubben jo også skal bruge penge på andre spillere. (Du kan se N’Golo Kanté i flot aktion for Chelsea på videoen øverst på siden).

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Flere italienske klubber er ifølge Sportsmole interesserede i Manchester Uniteds allround-spiller, Phil Jones. Det nævnes dog ikke hvilke.

Ifølge spanske AS har Chelseas brasilianske fløjspiller, Willian, sagt nej til at tage til Inter Miami, der er kendt som den klub, David Beckham er medejer af. Han vil hellere blive i England – og helst i en klub, der spiller med i Champions League.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Zenit St. Petersborg er ifølge Liverpool Echo villige til at leje Liverpools kroatiske midterforsavrer, Dejan Lovren, der ikke er fast mand på holdet. Ikke desto mindre forsøger klubben også selv at forlænge med vice-verdensmesteren.

Football Insider melder om interesse fra Manchester United i West Hams midtbanespiller, Declan Rice, der tidligere mest er kædet sammen med Chelsea.

Ifølge Daily Star er Arsenals spanske højrekantspiller, Hector Bellerin, utilfreds med tingenes tilstand i klubben, som han har været i siden 2013. Han vil derfor gerne finde et andet sted i løbet af sommeren.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top