Tirsdag kan danskerklubben komme tættere på Premier League - uden at spille

The perfect guide to the casino

Tirsdag kan danskerklubben komme tættere på Premier League – uden at spille

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

Thomas Frank og hans danskerhold fra Brentford kan komme tættere på Premier League tirsdag aften, hvor to af rivalerne mødes.

Den tidligere Brøndby-træner, Thomas Frank, er tæt på at føre sit nuværende hold, Brentford, op i Premier League. Og tirsdag aften mødes to af konkurrenterne, som måske kan gøre det sværere for hinanden.

Her har tager nummer to i ligaen, West Bromwich imod nummer fire, Fulham. Og hvis de skal hjælpe Brentford, må West Bromwich i hvert fald ikke vinde.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Sejr til West Browmich vil indebære, at holdet udvider sit forspring til Brentford med Henrik Dalsgaard, Emiliano Marcondes, Mathias Jensen og Christian Nørgaard på holdet til seks point – med en kamp flere.

Fulham er omvendt pisket til at vinde. Taber de aftenens kamp – eller spiller de uafgjort – vil de fremdeles være nummer fire og have en kamp mindre end Brentford at gøre godt med. Det vil næsten stensikkert betyde, at de i stedet skal i play-off om oprykning. Det kommer nummer 3-6 i Championship.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Leeds vandt i sidste runde 1-0 ude over Swansea. De fører rækken, møder bundproppen Barnsley på torsdag, og de må nok siges at være ret klare favoritter til at tage den ene oprykningsplads. Leeds mangler fire point i de sidste tre kampe, men mindre kan måske gøre det, hvis Brentford snubler.

Det er dog ikke så meget, der tyder på, at klubben fra det vestlige London gør. Brentford vandt i weekenden 3-1 i Derby, og det var syvende sejr i træk til Thomas Franks tropper. Dermed er de i skrivende stund kun tre point efter West Bromwich, og derfor håber de på sejr til Fulham tirsdag aften. Men uafgjort kan også bruges, hvis de selv vinder over Preston onsdag.

(På videoen øverst på siden kan du se Brentfords topscorer, Ollie Watkins, give sin klub en drømmestart med et mål i sejren over Derby i weekenden).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top