Neymar er kun nummer tre i Barcelona: Disse to spillere er vigtigere at få fat i

The perfect guide to the casino

Neymar er kun nummer tre i Barcelona: Disse to spillere er vigtigere at få fat i

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


FC Barcelona vil gerne have Neymar tilbage til klubben. Men der er to spillere, der er vigtigere at få fat i.

Den absolutte nummer 1 på FC Barcelonas prioriteringsliste er argentineren Lautaro Martinez fra Inter. Den 22-årige angriber ser de nuværende spanske mestre som en perfekt makker i angrebet til landsmanden Lionel Messi.

Nummer 2 på listen er bosnieren Miralem Pjanic fra Juventus. Han er midtbanespiller og har et godt skud, der kan blive et godt våben for FC Barcelona, fordi det kan tvinge modstandernes forsvar længere frem for at dække midtbanespilelren af.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Corona-krisen har imidlertid ramt de nuværende spanske mestre hårdt, og det betyder, at de er nødt til at lave byttehandler for at få fat i spillerne. Det samme gælder, hvis de vil have fat i Neymar, som kun er nummer 3 på prioriteringslsten.

Det hænger ifølge MARCA dels sammen med, at nogle i klubben stadig bærer nag over den måde, som brasilianeren forlod klubben på i 2017 – ligesom det ikke just har vakt begejstring, at han har lagt sag an mod klubben, fordi han mener, den skylder ham penge.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Dertil kommer, at brasilianerens opførsel ikke altid er helt ideel – hverken på eller udenfor banen. Men vigtigst af alt er prisen.

Paris Saint-Germain købte ham for verdensrekord-summen 1,6 milliarder kroner, og selvom pariserne har indikeret, at de ikke vil have nær så mange penge for ham, så bliver brasilianeren en herre, som FC Barcelona skal betale mange penge for – og de penge har klubben ganske enkelt ikke, hvis der også skal blive råd til Lautaro Martinez og Miralem Pjanic.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top