Mandagens rygtebørs

The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Her har du mandagens rygtebørs.

Ifølge Le10sport har Paul Pogbas agent påbegyndt samtalerne med Juventus, hvor den franske verdensmester som bekendt tidligere har spillet. Mino Raiola skal således finde ud af, om der er mulighed for et comeback i den italienske storklub for midtbanespilleren, der også ofte bliver rygtet til Real Madrid.

Liverpool overvejer angiveligt at sælge hele tre spillere, for at få råd til tyske Timo Werner, der søndag eftermiddag scorede hattrick for RB Leipzig. Ifølge Extra er der tale om Xherdan Shaqiri, Harry Wilson og Marko Grujic, som den engelske storklub vil have op mod 375 millioner kroner for samlet set.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Endnu et Liverpool-rygte. Tidligere på ugen lød rygterne på, at den engelske storklub vil hente tyske Leroy Sané, der længe har været rygtet til Bayern München. Nu melder Bild-journalisten Christian Falk via Twitter, at Manchester City-spilleren har afvist Jürgen Klopp og Liverpool, da hans favoritdestination er Bayern München. Derudover vil han ikke skuffe Manchester City-fansene, som uden tvivl ikke vil være tilfredse med sådan et skifte til ligarivalerne.

Ifølge Goal jagter både Manchester United og Juventus Premier League-profilen Raul Jimenez, der har scoret 26 mål i 67 Premier League-kampe for Wolverhampton. Den 29-årige mexicanske angriber har også af flere omgange været rygtet til Real Madrid, og han har tidligere luften tanken for et exit.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Ifølge spanske AS er Ajax-backen Nicolás Tagliafico særdeles omejlet. Paris Saint-Germain overvejer at gå med i jagten på argentineren, der også er sat i forbindelse med Chelsea, FC Barcelona, Atlético Madrid og Arsenal.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

SSø

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top