Brøndby-ejer: Målet er stadig 20-30 millioner i underskud

The perfect guide to the casino

Brøndby-ejer: Målet er stadig 20-30 millioner i underskud

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Brøndbys hovedaktionær, Jan Bech Andersen, holder fast i klubbens økonomiske mål for 2020.

Den forstads-københavnske klub meldte inden sæsonen ud, at klubben arbejdede mod et driftsunderskud på 20-30 millioner kroner.

Og det bliver der ikke ændret på, selvom corona-pandemien har ramt samtlige Superliga-klubber hårdt, fordi der ikke kommer entre-indtægter i resten af foråret, da der ikke må lukkes tilskuere ind til kampene.

– Pandemien, der har ramt verden, er i enhver henseende helt ekstraordinær. Når vi har fået påbudt ikke at kunne afvikle kampe med tilskuere – og dermed give vores fans og sponsorer en fodboldoplevelse – så stækker det også klubber. Forretningsmæssigt leverede vi et solidt første kvartal, hvor der er blevet leveret på alle fronter og på trods af den usikkerhed, der naturligt følger i kølvandet på COVID-19, går vi fortsat efter at nå vores økonomiske og sportslige mål, vi har sat os, siger Jan Bech Andersen til klubbens hjemmeside.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

Der er ingen dokumentation i artiklen for, at corona-pandemien stort set ingen betydning får for driftsregnskabet. Men Jan Bech Andersen bygger sin optimisme på yderligere indtægter fra fans og sponsorer – foruden den statslige hjælpepakke.

– Samlet set betyder det – i forhold til nogle af de økonomiske scenarier vi stod og kiggede ind i under de første uger af krisen – at vores likviditet er blevet styrket i de seneste uger med en stram styring af virksomheden suppleret med den uvurderlige støtte fra vores fans og sponsorer, siger Jan Bech Andersen.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

Når det gælder fan-initativer, tænker Brøndby-ejeren på salg af støttetrøjen ‘Aldrgi Alene’. Den indbragte en bruttofortjeneste på 12-13 millioner kroner, men derfra skal trækkes udgifter til trykning og levering.

I 2019 havde Brøndby et driftsunderskud på 79 millioner kroner.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top