Sisto udtaler sig endelig: Jeg er ikke perfekt

The perfect guide to the casino

Sisto udtaler sig endelig: Jeg er ikke perfekt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Kæmpe tragedie: Atalanta-spiller død


Pione Sisto udtaler sig om presset når man er professionel fodboldsspiller.

De seneste par år har Pione Sisto været i vælten i både Celta Vigo, men også på det danske landshold, men nu tager han endelig bladet for munden, og udtaler sig om, hvorfor at han kan have svært ved at præstere.

Han giver nemlig skylden til sociale medier og de mange tv-kameraer, som der er i en verden som professionel fodboldspiller.

Læs også: OB-spillers vanvittige navn går viralt i udlandet

– Jeg var sygt ukomfortabel ved, at alle kunne se mig på en skærm i FC Midtjylland og min første tid i Celta. Vi lever i en verden, hvor stort set alle har sociale medier og forsøger at vise den perfekte side af sig selv, siger Pione Sisto til Politiken.

– Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg ikke tænker over, at kameraerne følger mig. Jeg kan jo ikke løbe rundt inde på en bane og være perfekt hele tiden. Men jeg har det svært med den kultur, der får folk til at søge efter de grimme ting. Fodboldspillere skal være perfekte hele tiden, ellers får vi det at vide.

Læs også: FC Midtjylland og Brøndby er interesseret: Gratis ex-Superliga-profil tæt på exit

– Jeg ville være perfekt, fordi jeg selv har været opslugt af de sociale medier, hvor andre viser, at de er perfekte. Jeg har i store dele af min karriere følt mig presset inde på banen, fordi jeg jagtede anerkendelse på de sociale medier. Det var svært at gøre sig selv tilfreds i den verden, siger Sisto.

Læs også: Celtic lukrerer på Brøndby IF’s passivitet – Vil stjæle FCN-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top