Chelsea bliver ved med at tabe point på hjemmebane: Nu vil kaptajnen genskabe respekten

The perfect guide to the casino

Chelsea bliver ved med at tabe point på hjemmebane: Nu vil kaptajnen genskabe respekten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Det er ikke lige så svært som tidligere set, at vinde kampe på Stamford Bridge, og det vil Cesar Azpilicueta nu have ændret.

Gennem det meste af det her årti har Stamford Bridge været lidt af et fort, men sådan har det langt fra været i denne sæson, hvor at Chelsea har tabt fire Premier League-kampe.

Det er det samme antal som de har vundet på hjemmebane i denne sæson, og nu vil klubbens kaptajn, Cesar Azpilicueta, have opbygget en ny respekt for deres hjemmebane, da han vil gøre det til et fort igen.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

– Det er sandt, at når hold ser, vi ikke har vundet kampe, så kommer de her (Stamford Bridge, red.) med større selvtillid, fordi de kan se, de kan gøre det, siger Azpilicueta ifølge goal.com og fortsætter:

– Så glem alt om taktik. Alt handler om at genfinde respekten på hjemmebane, være solide hjemme, for det er ikke normalt at tabe så mange kampe på dit stadion.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

– Jeg synes ikke, at presset på hjemmebane skal være negativ – det burde være det modsatte.

– Vi har spillerne, vi har kvaliteten og vi er nødt til at få det vendt.

Næste gang at Chelsea og Azpilicueta får mulighed for, at genskabe respekten for Stamford Bridge bliver 11. januar, hvor at de tager imod Burnley. Næste opgave for London-klubben er i morgen, hvor at Arsenal tager imod dem hjemme på Emirates.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top