Brighton sejrede sikkert over Billing og Bournemouth på hjemmebane

The perfect guide to the casino

Brighton sejrede sikkert over Billing og Bournemouth på hjemmebane

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Der var ikke gode nyheder til Philip Billing og co. da man på udebane mødte Brighton i det tætte december program.

For to dage siden blev Philip Billing skiftet ind i det 70. minut mod i 1-1 kampen mod Arsenal, men fik altså lov til at spille fuld tid i dagens kamp. Desværre for danskeren, fik man en utrolig dårlig start på dagens opgør, da der blot skulle gå tre minutter før Brighton var i front. Her slog hjemmeholdet til på en kontra, og her slog Neal Maupay en aflevering tilbage til Alireza Jahanbakhsh, der knastørt sparkede bolden i kassen.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Fem minutter efter 1-0 scoringen havde Joshua King et fint forsøg, men måtte se afslutningen blive reddet af Mathew Ryan. I stedet stod den 1-0 ved pausen, og i 2. halvleg var det Brighton, der fik bolden i kassen igen. Efter 58 minutter scorede Dan Burn, men måtte se scoringen blive annulleret, da VAR dømte offside.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

I 2. halvleg var det primært Brighton, der pressede på, og det gav også pote, da man i kampens 79. minut, lukkede kampen. Et indlæg fra Leandro Trossard ender perfekt hos Aaron Mooy, der på flot vis tager to træk i feltet og afslutter i modsatte målhjørne uden chance for Aaron Ramsdale.

2-0 sejren betyder, at Brighton har fem point ned til målstregen, imens Bournemouth stadig har to point ned til stregen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top