The perfect guide to the casino

Skal Zlatan Ibrahimovic til Tottenham? Nu har José Mourinho udtalt dette om en mulig transfer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Normalt når en 38-årig angriber står uden kontrakt, er der ikke mange forskellige tilbud at vælge imellem. Men når navnet er Zlatan Ibrahimovic, er det ligegyldigt, om du er 28 eller 38 år.

Den svenske stjerne har kontraktudløb med LA Galaxy til nytåret, og alt tyder på, at Ibrahimovic gerne vil tilbage til Europa, og kæmpe med om de helt store trofæer. Derfor lignede Tottenham også en oplagt klub, efter de valgte at ansætte José Mourinho, der i den grad ikke har noget imod den aldrende angriber. Ibrahimovic har omvendt også et fint forhold til Mourinho, og derfor startede rygterne.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Det eneste problem er, at Zlatan Ibrahimovic ikke har planer om at sidde på bænken, og det kan han meget vel komme til, hvis han valgte at skifte til Tottenham. Den engelske klub spiller primært med en angriber, og den plads sidder Harry Kane rigtig tungt på. Nu har Mourinho så udtalt sig om Ibrahimovic til Sky Sports.

– Vi har den bedste angriber i England. En af de to-tre bedste angribere i verden. Det giver ingen mening for en spiller med Zlatans evner. En angriber i 30’erne, som kan spille i enhver klub i verden. Det giver ingen mening for ham at komme til en klub, som har Harry Kane, siger portugiseren til mediet.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Dermed tyder det altså på, at den handel er så godt som afkræftet. Zlatan Ibrahimovic spillede ellers i England fra 2016-2018, da han tørnede ud for Manchester United, i samme periode som Mourinho var træner i klubben.

Her nåede den svenske superstjerne at score 29 mål og levere 10 assists på 53 kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top