The perfect guide to the casino

Raheem Sterling har et krav til City: Opfyld dette eller jeg smutter!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


Det er utroligt svært at sige, hvem der er den største stjerne i Manchester City, når de nu har så mange spillere, der leverer på et højt niveau kamp efter kamp.

En af de spillere, der ville være helt i toppen, hvis man skulle udnævne Manchester Citys bedste spiller, ville være den 24-årige Raheem Sterling. Han kom til klubben som 20-årig, da han skiftede Liverpool ud med Manchester City, i en handel, der fik alverdens Liverpool-fans til at nærmest hade ham. Grundet de flotte præstationer, er han blevet sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid og FC Barcelona, og nu er der faktisk åbnet op for, at han kan skifte klub i fremtiden.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Raheem Sterlings kontrakt udløber først i 2023, men ifølge The Sun, kan han ende med at smutte før det. Sterling er nemlig ikke klar til at forlænge sin kontrakt yderligere med City, selvom han får tilbudt omkring 4 millioner kroner om ugen, før en ting er på plads. Den ting er manager Pep Guardiola. Guardiola har selv udtalt, at han ikke har planer om at forlade City til sommer, men det er altså ikke nok bevis for Sterling, til at skrive under på en ny kontrakt.

Ifølge mediet, så frygter Sterling, at Guardiola ikke bliver hele kontrakten ud(til sommeren 2021). The Sun mener at vide, at hvis Pep Guardiola skriver under med en ny klub, så er Sterling klar til at tage med spanieren, da de i tiden sammen i England, har opbygget et rigtig tæt bånd. Det bånd er blevet bygget op igennem flere år, hvor Guardiola har været der for Sterling, når den engelske stjerne har stået i en række svære situationer.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Raheem Sterling har spillet 209 kampe for Manchester City. Her er det blevet til 83 mål og 70 assists, og derfor ville det være noget af et kup, hvis en anden klub lykkedes med at lokke både Guardiola og Sterling væk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top