The perfect guide to the casino

Dramatiske scener: Tidligere FCK-stjerne taber hovedet – Slår ud efter spiller, får rødt kort og er skyld i pointtab

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FCK-forsvarer flirter med exit: Det ville være rigtig fedt!


I juli 2018, overraskede FC København rigtig mange, da det kom frem, at man havde solgt Robin Olsen til AS Roma. Her er det ikke blevet til meget succes, og derfor blev han udlejet til Cagliari.

Robin Olsen stod ellers 35 kampe i sin første sæson i Roma, men her blev det blot til syv clean sheets, imens han lukkede 58 mål ind. I denne sæson har han indtil videre vogtet målet 11 ud af 12 gange for Cagliari, med stor succes. Her har han allerede holdt clean sheet tre gange og lukket 11 mål ind. Nu gik det så helt galt i hans 12. kamp fra start.

Læs også: Glem Mbappé og Neymar: Real Madrid vil brænde 2,1 milliarder kroner af på denne superstjerne

Kampen mellem Lecce og Cagliari var blevet udsat, og blev derfor spillet i dag. Her stod Robin Olsen en rigtig fin kamp, og havde flere store redninger, men så tabte den tidligere FCK-stjerne fuldstændigt hovedet. Ved stillingen 0-2 til Cagliari, begik Fabrizio Cacciatore straffespark og blev vist ud i kampens 81. minut, og det straffespark sendte Gianluca Lapadula, sikkert ind bag Robin Olsen.

Robin Olsen skyndte sig at sparke bolden væk, og så kom han i et klammeri med Lapadula, og endte med at slå ud efter ham. Det endte ud i, at både Olsen og Lapadula lå på jorden og ømmede sig, inden de begge blev vist ud.

Læs også: WHAT! José Mourinho på rov i Manchester United – Vil kapre denne spiller til januar

Dermed måtte de sidste minutter blive spillet med 10 mod 9, og det kostede altså dyrt for Cagliari. I kampens overtid udlignede Lecce nemlig til 2-2, og dermed tabte Cagliari to dumme point på blot 10 minutter, efter to røde kort.

Cagliari har ellers været sæsonens store overraskelser, da man efter 13 runder ligger på 4. pladsen med 25 point.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top