Gør 38-årige Zlatan comeback i Serie A? - Jeg er bedre end dem, der spiller nu!

The perfect guide to the casino

Gør 38-årige Zlatan comeback i Serie A? – Jeg er bedre end dem, der spiller nu!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



38-årige Zlatan Ibrahimovic udelukker ikke at gøre comeback i Serie A, når hans kontrakt med Los Angeles Galaxy udløber.

Zlatan Ibrahimovic er klar til at gøre comeback i Serie A, hvor han tidligere har spillet for AC Milan, Inter og Juventus. Selvom den svenske stjerne for nylig rundede de 38 år, føler han ikke, at alderen trykker.

– Hvis jeg kommer til Italien, er det ikke noget problem. Jeg kunne gøre det bedre end mange af dem, der spiller der nu, siger Zlatan Ibrahimovic til Sky Sports ifølge svenske Aftonbladet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg er stadig en spiller, der afgør kampe – i Italien eller andre steder, siger Zlatan Ibrahimovic, der selv valgte at stoppe på det svenske landshold for tre år siden.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Hans kontrakt med LA Galaxy i den amerikanske liga, MLS, udløber til nytår. Og han har ikke afgjort, hvad der så skal ske. Det er en mulighed at komme Napoli, hvor Carlo Ancelotti er træner. De to kender hinanden fra den fælles fortid i Paris Saint-Germain i 2012-13.

– Jeg har et godt forhold til Carlo. Han er en utrolig træner, og han er frem for alt et dejligt menneske. Jeg har været heldig at lære ham at kende, og det var en skam, at vores samarbejde kun varede et år dengang, siger Zlatan Ibrahimovic.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top