The perfect guide to the casino

3-0 blev til 3-3 for Liverpool: Derfor fik vi problemer mod Salzburg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Virgil van Dijk mener, at Liverpool var for åbne mod Red Bull Salzburg, og at det var derfor, de forsvarende Champions league-vindere fik problemer mod de østrigske mestre..

Liverpool så ud til at have styr på situationen mod østrigske Red Bull Salzburg, da Premier Leagues førerhold kom foran 3-0 i onsdagens Champions League-kamp. Men så kom de østrigske mestre tilbage og udlignede til 3.3, inden Liverpool alligevel endte med at tage sejren med 4-3.

Den hollandske Liverpool-forsvarer, Virgil van Dijk, mente, at holdet efterlod for mange åbninger, når de angreb, og at de derfor blev sårbare på kontraangreb.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Når vi mistede bolden, efterlod vi for store rum, som de kunne spille i. Og med de hurtige folk, de har, gav det dem for gode muligheder, sagde Liverpools hollandske stjerneforsvarer om Red Bull Salzburgs comeback.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han medgav, at Liverpool ikke spillede særlig godt, efter at de kom foran med tre mål.

– Det var en kamp med to halvlege. I første halvleg spillede vi virkelig godt. I anden havlleg kunne vi godt have gjort det bedre: Men nu skal vi heller ikke gøre det værre, end det var. Vi fik tre point, og det var trods alt det vigtigste.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top