The perfect guide to the casino

Kæmpe drama efter dansk ungdomskamp: Flækket overlæbe, trukket kniv og anholdelser

Foto: Ritzau Scanpix



Det er ikke kun opgørene mellem FC København og Brøndby IF, som er intense i Danmark.

Det beviser en ungdomskamp mellem Silkeborg IFs breddeklub og Hammerum. Her var der kæmpe drama efter kampen, da de efter en højst intens og aggressiv kamp, ikke var færdig med at kæmpe mod hinanden efter slutfløjtet. Det var nemlig sådan, at flere af Silkeborgs spillere ventede ude foran Hammerums omklædningsrum efter kampen.

– Der er tale om nogle unge fodboldspillere, som gensidigt provokerer hinanden, lød det fra Lasse Ivanøe, politikommisær til lokalpolitiet i Silkeborg.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Han fortsætter udtalelsen til Herning Folkeblad, hvor han afslører, hvor voldsomt sammenstødet efter kampen virkelig var.

– En 18-årig mand fra Silkeborg slår med knyttet næve en 15-årig dreng fra Hammerum i ansigtet, så han flækker overlæben. Men det er ikke det værste. For en 17-årig mand fra Silkeborg trækker pludselig en kniv og truer Hammerum-drengene.

Politiet blev altså involveret, da det endte med at blive så voldsomt, og her fremgår det efterfølgende, at politiet fandt en kniv på cirka 10 centimeter i en hæk omkring banen. Herefter skulle to Silkeborg-spillere også være blevet anholdt og sigtet for episoderne efter kampen. I Silkeborg er man langt fra tilfredse med hændelse, og selvom der er tale om en breddeklub til Silkeborg, at episoden fandt sted, så tager man afstand fra forløbet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det er ovre i breddeklubben, at det her er sket, så det er slet ikke under vores afdeling, men jeg har set i medierne, at det er sket, og jeg kan kun tage afstand fra det, da det selvfølgelig bliver sat i forbindelse med vores klub. Vi er alle medlemmer af Silkeborg IF, så det er ærgeligt for vores klub at blive sat i forbindelse med en så ærgerlig og helt igennem uacceptabel opførsel. Men som sagt har det intet med den professionelle afdeling at gøre, heldigvis, lød det fra Kent Madsen, direktør i Silkeborg, til BT.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top