The perfect guide to the casino

FC Barcelona kan få kæmpe straf for sommerens store handel: Her er beviserne der kan straffe dem

Foto: Ritzau Scanpix



FC Barcelona fik endelig hentet Antoine Griezmann i Atlético Madrid i en kæmpe handel, som meget vel kunne have været større.

Problemet i den handel var, at Antoine Griezmann og FC Barcelona forhandlede med hinanden før det var tilladt. Før den 1. juli kostede Griezmann nemlig 200 millioner euros eller omkring 1,5 milliarder kroner, men hvis Barcelona til gengæld ventede til efter den 1. juli, så ville hans frikøbsklausul falde til 120 millioner euros eller omkring 900 millioner kroner.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Atlético Madrid er ikke helt tilfredse, da de mener, at Antoine Griezmann og Barcelona forhandlede meget tidligere end tilladt, og derfor skal betale det fulde beløb for franskmanden. Og nu er beviserne kommet på bordet, som kan ende med at blive slemme for Barcelona. Det er det spanske medie El Mundo, der skriver, at de har set emails, som afslører, at Barcelona og Griezmann forhandlede allerede i marts måned.

El Mundo skriver, at det skulle være emails fra Griezmanns advokat, som afslører de forbudte aftaler. I handlen, som sendte franskmanden til Barcelona, skulle både Griezmanns far, en Barcelona-repræsentant, en agent samt Griezmanns søster og agent, Maud, have fået et beløb ved transferen, hvilket en email fra angriberens advokat har afsløret. Handlen bliver kigget igennem i Spanien, men sidste nyt var altså, at dommer Juantxo Landaberea har foreslået, at straffen skulle være, at Barcelona spillede uden tilskuere i en kamp, eller at de fik et bøde på 300 euros, svarende til kun 2200 kroner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Sidste ord er langt fra sagt i sagen, hvor Atlético Madrid føler sig snydt for rigtig mange millioner.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top