The perfect guide to the casino

Dansk fodboldlegende deltager i debatten: Fodboldkvinder skal ikke have samme løn som mændene

Foto: Ritzau Scanpix


Der er et yderst vigtigt debatemne op for tiden, da de danske fodboldkvinder ikke mener, at de tjener nok penge i forhold til deres status.

Den tidligere danske fodboldlegende Preben Elkjær, er i dag formand for landsholdkomitéen, og han har nu udtalt sig om Pernille Harders udtalelser omkring ligeløn på landsholdet. Påstanden omkring, at de danske fodboldkvinder skal tjene det samme på landsholdet som herrerne, er Preben Elkjær nemlig ikke enig i.

SE OGSÅ: Sarah Grünewald helt NØGEN

– Det er ikke så meget et spørgsmål om at se på, hvad kvinderne får i forhold til mændene. Det er mere et spørgsmål om, hvad kvinderne får, i forhold til dem de skal konkurrere imod. Det andet giver ikke så meget mening. Det er dem, vi konkurrerer imod, vi skal måles op imod. Jeg synes, det er en forkert sammenligning. Sikkert ikke fra hendes synsvinkel, men fra komitéens synsvinkel vil vi nok fokusere mere på, hvem de konkurrere imod, og hvad de er oppe imod. Det skal vi kunne matche, lyder det fra Preben Elkjær.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Preben Elkjær understreger dog, at han ser et kæmpe potentiale i kvindefodbold, og håber at udviklingen kan fortsætte i den positive retning. Men selvom han er glad for kvindelandsholdet og ser potentialet i det, så giver det ikke meget mening for den tidligere danske landsholdsspiller, at der skal være ligeløn, når det danske herrelandsholdet er dem, som tjener flest penge.

– Vi er meget interesseret i kvindelandsholdet og ser et kæmpe potentiale inden for kvindefodbolden, så det er helt sikkert et område, vi vil kigge meget på. Der er ingen tvivl om, at det er et område, der vil vokse helt vildt i fremtiden. Det gør det jo allerede rundt om i Europa, og jo længere vi venter, jo længere kommer vi bagud.Det har jo noget med penge at gøre. Det er logisk. Og alle pengene bliver i dag tjent via herrelandsholdet stort set.Så jeg synes, det giver meget mere mening at give kvindelandsholdet alle de redskaber, det har brug for for at vinde kampe, komme til slutrunder og udvikle de unge kvindelige spillere.Så jeg synes, det giver meget mere mening at give kvindelandsholdet alle de redskaber, det har brug for for at vinde kampe, komme til slutrunder og udvikle de unge kvindelige spillere, slutter Preben Elkjær af.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top