The perfect guide to the casino

Viktor Fisher med klar besked til Nicklas Bendtner: Ingen spillere er hævet over andre

Foto: Ritzau Scanpix



Nicklas Bendtner skal ifølge Viktor Fischer ikke føle sig hævet over sine holdkammerater.

Viktor Fischer har et rigtig flot CV og er anset som en yderst profileret spiller i den danske Superliga. Nu er Nicklas Bendtner så også ankommet i ligaen, og hans CV er endnu mere spetakulært.

Ingen af de to skal dog på nogen måde forvente, at det er noget som FCK-manager Ståle Solbakken går op i på nogle måde. Det fortæller Viktor Fischer således til klubbens egen hjemmeside i et stort interview.

Læs også: Nicklas Bendtner-kæreste i problemer efter angriberens skifte til FC København

– Ståle er fuldstændig ligeglad. Han går op i, at holdet præsterer, og det er alle en lige del af. Det tror jeg godt, vi spillere kan mærke. Der er ikke nogen, der er over andre i opførsel eller væremåde, så Nicklas kommer på samme vilkår som os andre, går jeg ud fra, fortæller Fischer og uddyber.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er det, man mærker med det samme, når man kommer ind i truppen. Man skal ikke tro, man kommer nemmere igennem det, fordi man er kommet hjem til Danmark.

Viktor Fischer har da også allerede talt med Nicklas Bendtner om dette, og det virker til at den nybagte FCK-angriber er klar over hvordan, at tingene normalt fungerer under Ståle Solbakken.

Læs også: ‘Zanka’ tager sig til hovedet efter Nicklas Bendtner-pressemøde

– Af det jeg har talt med Nicklas om, tror jeg han ved det. Han skal virkelig være seriøst og professionel med det, ellers bliver han ikke behandlet anderledes end nogle andre spillere, som Ståle har i truppen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Til sidst storroser Viktor Fischer manager Ståle Solbakken, som har givet førstnævnte mere tiltro til sig selv.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top