The perfect guide to the casino

Var ikke god nok til Arsenal: Nu chokerer han med udtalelser – ‘Jeg er historiens bedste’

Foto: Ritzau Scanpix



I 2006, skiftede en 15-årig Wojciech Szczesny til Arsenal fra sit hjemland Polen. Her blev han i 2008 rykket op på førsteholdet, og har sidenhen haft en noget blandet historie i klubben.

Meget af tiden i Arsenal blev i starten brugt på bænken, og han blev et par år efter forfremmelsen til førsteholdet, udlejet til Brentford. Efter lejeopholdet fik han dog godt med spilletid for Arsenal, men i 2014/15 sæsonen gik det galt. Her slog David Ospina ham nemlig af holdet, og derfor endte det med, at han blev udlejet til AS Roma. De var glade for den polske målmand, og ville gerne hente ham permanent.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Dog var der også bud fra Juventus efter en lejeperiode på to år i Italien, og derfor skiftede han dertil. Her skulle han dele spilletiden med Juventus-legenden Gianluigi Buffon, men har efter Buffons retur til Juventus, siddet på pladsen i målet. I AS Roma henviste han den nuværende Liverpool keeper, Alisson til bænken, og det har fået den 29-årige keeper, til kækt at kommentere på hans egne evner, forud for Polens møde igår med Slovenien.

– Da jeg var i Roma, holdt jeg Alisson, den bedste målmand i verden, på bænken. Nu i Juventus er min backup Buffon, som er en af de bedste i historien. Så den eneste logiske konklusion, jeg kan drage, er, at jeg nok er den bedste målmand i fodboldens historie.

Sagt med et glimt i øjet, mener Szczesny at han er oppe i toppen, når den bedste keeper i verden skal udnævnes. Dog kan han ærgre sig over, at Lukasz Fabianski havde henvist ham til bænken, i Polens 2-0 nederlag mod Slovenien igår. I hans tid i Arsenal blev han dog kendt for at være god for et drop eller to, et par gange for meget, men har sidenhen fået slået det image væk fra sig.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Og en god afslutning fik de da også på sæsonen, da det blev til en Europa League triumf over rivalerne fra Arsenal i finalen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top