The perfect guide to the casino

Samuel Eto’o stopper karrieren – Gense hans største øjeblikke her

Foto: Ritzau Scanpix



38-årige Samuel Eto’o er ikke en hvem som helst. Med en lang række titler på CV’et, og en stor karriere i blandt andet FC Barcelona og Inter, er det en stor personlighed, som har valgt at stille støvlerne på hylde.

Fire Champions League titler, tre spanske mesterskaber, to spanske cuptitler, fire gange ‘African Footballer of the Year’, et italiensk mesterskab, to italienske cuptitler, to Africa cup titler, en olympisk guldmedalje og en Fifa Club World Cup winner, er hvad det blandt andet er blevet til. Igennem sin karriere optrådte han for Real Madrid, CD Leganes, Espanyol, Mallorca, FC Barcelona, Inter, Anzhi, Chelsea, Everton, Sampdoria, Antalyaspor, Konyaspor og til sidst Qatar SC. De største øjeblikke kom dog i tiden i FC Barcelona, fx da han i 2009, scorede i Champions League finalesejren over Manchester United.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I FC Barcelona blev det til 199 kampe, hvor han scorede hele 130 mål og leverede 40 assists. Også på landsholdet, var Samuel Eto’o en kæmpe profil, og med hele 56 mål i 118 kampe, vil han stå meget højt oppe, på Cameroons liste, over største personligheder i landets historie. Herunder er samlet en række af Samuel Eto’os flotte mål, og store øjeblikke i karrieren.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

En stor hyldest til en meget stor personlighed og fodboldspiller, som altså i en alder af 38 år, har valgt at stille støvlerne på hylden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top