The perfect guide to the casino

Pengeregn til Cristiano Ronaldo: Så vanvittigt mange penge får han for 10-årig sponsoraftale med Nike

Foto: Ritzau Scanpix



Cristiano Ronaldo er utvivlsomt en af de største fodboldspillere, der nogensinde har eksisteret. Både Ronaldo og Lionel Messi går over i historiebøgerne, og har i den grad sat et kæmpe aftryk på sporten.

I 2016 indgik Cristiano Ronaldo en aftale med Nike på hele 10 år, og kan derfor se frem til at modtage et kæmpe beløb fra Nike, for hans sponsorsamarbejde med firmaet. Ifølge Football Leaks og Der Spiegel, modtager Cristiano Ronaldo hele 1,2 milliarder kroner i grundbeløb, og kan derudover se frem til et større beløb, hver gang en række bonusser bliver indfriet.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det giver altså et grundbeløb på 121 millioner kroner om året, og ifølge Football Leaks, steg det beløb til omkring 151 millioner kroner både i 2016 og 2017, da han vandt en række titler og priser. Hvis du troede det stoppede der, så tager du grueligt fejl. Nike er selvfølgelig langt fra det eneste firma som fungerer som sponsor for verdensstjernen, også blandt andet MTG, Herbalife og Electronics Arts eller EA, betaler også Ronaldo store summer hvert år. Det er ikke længe siden, at han reklamerede for Shopee i en noget akavet reklame, og det store millionbeløb for den aftale, er endnu ikke blevet afsløret.

Da Cristiano Ronaldo skiftede til Juventus sidste sommer, skrev han under på endnu en stor aftale, denne gang for at spille fodbold. Ifølge Forbes, skulle Ronaldo nemlig tjene omkring 230 millioner kroner om året i Italien, og man må gå ud fra, at portugiseren modtog et kæmpe sign on-fee, da han valgte at skifte Real Madrid ud med Juventus sidste sommer. I hans første sæson for Juventus, blev det til 29 mål og 10 assists i 45 kampe. Hans kontrakt med Juventus udløber om tre år, og til den tid vil han være fyldt 37.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top