The perfect guide to the casino

Nu afslører Marcondes selv skiftet til FC Midtjylland: Tragisk årsag bag beslutningen

Foto: Ritzau Scanpix



FC Midtjylland havde gang i en sjov joke, da Nicklas Bendtner blev sat i forbindelse med et skifte til Herning, efter de lagde et boardingpas op på Twitter. Det viste sig dog at være Emiliano Marcondes, der var på vej, og nu afslører han, hvorfor han valgte at skifte hjem til Danmark.

Den tidligere FC Nordsjælland stjerne skiftede til Brentford i januar 2018, men en række skader har gjort det svært for danskeren, at slå sig fast i Brentford. Derfor skiftede han til FC Midtjylland på en lejeaftale frem til nytåret, og nu afslører Marcondes selv, at der ikke kun er sportslige grunde bag skiftet til Heden.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Hans storebror har været ude for en alvorlig ulykke, hvor han svævede mellem liv og død, og derfor tog Emiliano Marcondes selvfølgelig en beslutning om, at familien var vigtigere end et par måneder mere i England. Heldigvis går det bedre med Marcondes’ storebror nu, men han sætter ord på den svære periode, lige efter ulykken.

– Det er lidt lettere at tage bilen hjem til København, så derfor føler jeg nu, at jeg er tættere på ham, end da jeg sad i London. Han har i en ulykke slået hovedet kraftigt og har fået åbent kraniebrud. Lægerne har været nødt til at operere noget af hans kranium ud for at gøre plads til, at hævelsen i hjernen kunne falde. Det var nogle hårde dage på Rigshospitalet, hvor jeg bare sad og kiggede på ham og bare håbede det bedste. Jeg kunne intet stille op. Så efter nogle dage sagde jeg til Brentford, at jeg gerne hurtigst muligt ville tilbage og få tankerne væk, udtaler han til TV Midtvest.

Heldigvis satte Brentford ikke en stopper for skiftet, og dermed kunne han komme tilbage til Danmark, så han kom tættere på familien. I landskampspausen har han heldigvis nogle fridage, som han nu kan bruge med familien hjemme i København. Når Superligaen skydes i gang igen, håber FC Midtjylland på, at Marcondes kan finde niveauet fra 2017/18 sæsonen med FC Nordsjælland frem. Her blev det til 17 mål og ni assists i 19 kampe, inden han ved årsskiftet drog til England.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top