The perfect guide to the casino

Neymar til Barcelona i januar? Nu afslører Barcelona-præsidenten vigtige detaljer om handlen

Foto: Ritzau Scanpix



Det er ingen hemmelighed, at Neymar meget gerne ville væk fra PSG i det netop afsluttede transfervindue. Allerhelst ville han retur til FC Barcelona, og nu afslører Barcelona-præsidenten Josep Maria Bartomeu, vigtige detaljer om en mulig handel.

Handlen mellem Neymar var ellers blevet til noget, hvis blot PSG og Barcelona kunne blive enige om en pris. Det skete aldrig, og derfor må Neymar forberede sig på endnu en sæson i Paris. Josep Maria Bartomeu er dog blevet spurgt ind til, om de så vil prøve at hente brasilianeren til januar, og til Barca TV afslører han nu, at det ikke kommer til at ske.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Neymar kan ikke skifte til FC Barcelona i januar, og Barca-omklædningsrummet har ikke noget at skulle have sagt omkring den beslutning. Vi gjorde alt, hvad der var muligt for os i forhold til at lande en aftale. Vi tilbød dog ikke nogle specifikke spillere i bytte. Vi talte om det, men alle navne blev givet af PSG og ikke os. Vi talte om en lejeaftale gældende for et år, hvor vi så havde en mulighed for at købe. Jeg ved, at andre klubber også forhandlede, og på et tidspunkt bad Neymar PSG om kun at forhandle med os. Neymar vidste, hvad han skulle gøre, og han gjorde, hvad han kunne. Faktum er dog, at han skal spille sæsonen i PSG, udtalte Josep Maria Bartomeu.

Dårlige nyheder til Neymar, men dog virkede Bartomeu mere end opsat på at prøve at hente Neymar til næste sommer. Neymar har dog stadig kontrakt med PSG frem til 2022, og derfor skal der stadig en kæmpe pose penge på bordet, hvis PSG skal overtales til at sælge ham. De købte ham nemlig for omkring 1,6 milliarder og har ingen planer om, at tabe de store penge på den 27-årige brasilianer, som siden skiftet til PSG har spillet 58 kampe. Her er det blevet til 51 mål og 29 assists.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I Neymars tid i FC Barcelona blev det til 186 kampe, hvor han scorede 105 mål og leverede 76 assists. Samtidig var han med til at vinde Champions League en gang, det spanske mesterskab to gange samt den spanske cup tre gange.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top