The perfect guide to the casino

Kasper Hjulmand tager overfor Åge Hareide og Jon Dahl på landsholdet – Nu afslører Jon Dahl Tomasson sin fremtid

Foto: Ritzau Scanpix



Det kom som lidt af et chok, da DBU for efterhånden et stykke tid siden meddelte, at Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson ikke fortsætter som træneren for landsholdet efter 2020. I stedet er det Kasper Hjulmand som tager over.

Det var der særdeles forskellige meninger om, da Hareide og Tomasson egentlig havde gjort et flot stykke arbejde, og også til VM i Rusland præsterede fint. Trænerteamet på både u-21 og A-landsholdet skulle dog skiftes ud, ifølge fodbolddirektør i DBU Peter Møller, og dermed står Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson ude job om ikke særlig lang tid.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Åge Hareide var ikke med landsholdet i Gibraltar, da han plejer en infektion, og derfor ikke kunne rejse med. Derfor fik Jon Dahl tjansen som træner i kampen mod Gibraltar, og får også samme tjans mod Georgien. Han var derfor i gang med at blive kørt i stillingen, som Åge Hareides perfekte afløser på landsholdet, før Kasper Hjulmand kom på banen. Selvom det i denne omgang ikke blev til et landstrænerjob, så afslører den tidligere bomber fra landsholdet, at hans plan er, at han skal ud og finde et job som cheftræner.

– Jeg har gjort mig tanker om, hvad jeg skal om et år. Det er logisk. Jeg skal ud og finde et andet arbejde som cheftræner. Det siger sig selv. Jeg har enormt meget landsholdserfaring. Først som spiller og så tre år som træner nu. Med 2020 bliver det fire år. Der er ikke mange, der har så meget erfaring med landsholdsfodbold, som jeg har. Jeg har gået i den hollandske skole i forhold til at tænke fodbold på et rigtig højt niveau, hvor der stilles kritiske spørgsmål til alt på et højt fagligt niveau. Så jeg har et godt udgangspunkt siger Jon Dahl Tomasson til B.T

Jon Dahl Tomasson siger også, at han er åben for både Danmark, Holland og andre steder, så længe jobbet og projektet tiltaler ham. Han har ligesom Åge Hareide udtalt, at han har undret sig over hele forløbet med Kasper Hjulmands ansættelse, da timingen kom på et mærkeligt tidspunkt. Nu må han til gengæld vente med at få drømmen som landstræner opfyldt, og i stedet søge et andet sted hen, efter 2020.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top