The perfect guide to the casino

Husker du dramaet mellem Kepa og Maurizio Sarri? Nu afslører Kepa detajler om forløbet

Foto: Ritzau Scanpix



Tilbage i februar måned, var Maurizio Sarri stadig Chelsea-træner. Her trak han stor opmærksomhed sammen med målmand Kepa, efter et stort drama, i den engelske Liga-Cup finale.

Efter 120 minutters spilletid mod Manchester City, var det tid til straffesparkskonkurrence, og her ønskede Maurizio Sarri at skifte Kepa ud, da han skulle have haft problemer med krampe. Det var dog ikke sagen, men det vidste Sarri ikke før holdlægen fortalte ham andet, og derfor skabte Kepa stor drama, da han nægtede at lade sig udskifte. I forvejen var Sarri fyringstruet på dette tidspunkt, så derfor gik bølgerne højt mellem de to kamphaner. Chelsea-træneren var sågar meget tæt på, at gå ned i omklædningsrummet i frustration, men endte med at komme tilbage.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Chelsea tabte finalen, og dermed endte Kepa med at se noget dum ud, da han havde trodset sin træners beslutning, og det fik da også konsekvenser, da han sad ude i Chelseas næste kamp. Både Maurizio Sarri og Kepa var dog ude og nedtone skænderiet bagefter, for at sørge for, at der kom mindst muligt drama ud af situationen.

Her mange måneder efter, og med en ny træner i Chelsea, har Kepa kommenteret på situationen. Det er fra den spanske landsholdslejr at han skulle være blevet spurgt om det, og ifølge football-italia.net, svaret følgende.

– Jeg er ikke stolt af det, der skete. Jeg levede i en storm den uge. Det var en situation, jeg ikke havde prøvet før, og det gik meget hurtigt. Jeg undskyldte, og han fortalte mig, hvad han følte. Det var klaret internt dagen efter. Det var en ubehagelig situation, men vi forlod den på en god måde og derfra leverede vi en god afslutning på sæsonen, siger Kepa.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Og en god afslutning fik de da også på sæsonen, da det blev til en Europa League triumf over rivalerne fra Arsenal i finalen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top