The perfect guide to the casino

God stil! Nicklas Bendtner og Andreas Bjelland overrasker hjertebørn på fodboldskole – Se det her

Foto: Ritzau Scanpix



Efter Nicklas Bendtners skifte tilbage til Danmark, var en del af spørgsmålene til danskeren på hans første pressemøde, om han kunne holde sig væk fra avisernes negative overskrifter.

Indtil videre må man sige, at han ikke har holdt sig væk fra overskrifterne, men heldigvis har det ikke været nogle negative overskrifter indtil videre. Nu tager Bendtner endnu et vigtigt skridt i kampen om at vise, at han har ændret sig med årene. FCK afholder fodboldskole for 30 hjertebørn på deres træningsanlæg i denne weekend, hvor de sørger for spillertøj til børnene, og prøver at give dem en god oplevelse.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Hjertebørn, er børn med en medfødt hjertesygdom, og i samarbejde med DGI fodbold, Hjerteforeningen og Rigshospitalet, har FCK derfor sat dette arrangement på benene, så børnene kan få rørt sig. Noget af det bedste for børn med en hjertesygdom er nemlig at motionere, men det kan til tider være svært med en hjertesygdom, da der er en række fysiske og mentale barrierer man skal over. Den tidligere elitefodboldspiller Sara Juhl, har en medfødt hjertesygdom, og har i mange år været med til at arrangere DGI-fodboldskoler. Hun vigtiggøre fodboldens betydning for folk med hjertesygdomme, og sætter pris på samarbejdet med FCK.

De 30 børn i alderen 7-13 år, fik sig en glædelig overraskelse, da Andreas Bjelland og Nicklas Bendtner valgte at møde op, for at tage billeder, skrive autografer, og hyggesnakke med børnene. Det var da også til stor glæde for børnene, og det har FCK filmet til deres Instagram Story.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top