The perfect guide to the casino

Formanden for dommerforeningen skrider nu ind: Smid racisterne i fængsel

Foto: Ritzau Scanpix



Formanden for den italienske dommerforening blander sig nu i racismesagen.

De seneste par år har der været flere rigtig store racismesager i italiensk fodbold, og senest var det Romelu Lukaku, som blev udsat for racisme af Cagliari-fansene.

Nu har formanden for den italienske dommerforening (AIA), Marcello Nicchi, så været ude og kommentere på hele sagen.

– Jeg synes, racister bør identificeres øjeblikkeligt, stoppes og smides i fængsel. Det ville virke afskrækkende, er jeg sikker på, siger Nicchi til Corriere dello Sport.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi har åbenlyst brug for at statuere et eksempel. Lad os tage den næste person, der skriger racistiske ytringer mod en sort spiller, og smide ham i fængsel, og se, hvad der sker. Tiden er kommet til at tage seriøs handling, lyder det fra den italienske dommerformand.

Klik her for at besøge Spillehallen

Dette er selvfølgelig noget som den italienske lovgivning og domstolene skal tage sig af, men hos det italienske fodboldforbund (FIGC) har de allerede en metode klar.

– Der er procedurer på plads, og de skal anvendes, som de er opstillet af FIGC, til at lukke særlige sektorer på stadion, siger Nicchi, der understreger, at dommerne ikke skal blandes ind i løsningen af problemet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Som dommere har vi en masse ansvar på vore skuldre i forhold til at afvikle kampen, men det er nødvendigt at rydde op i misforståelser og sige det meget klart: man kan ikke lægge det her på dommerne.

Der er i den grad smidt ekstra brande på bålet angående racisme i italienske fodbold, som er et stort samtaleemne i disse dage.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top