The perfect guide to the casino

UEFA har talt: Her er årets bedste spillere

Foto: Ritzau Scanpix


UEFA har uddelt flere fine priser her til aften.

Her til aften er der lodtrækning til Champions League i Monaco, og samtidig har UEFA valgt at kåre årets målmand, forsvarsspiller, midtbanespiller og angriber.

Der er 75 udvalgte journalister som har fået lov til at stemme, og også de 32 kvalificerede hold til Champions League-gruppespillet har fået en stemme hver, som er givet videre til cheftrænerne.

Læs også: Vanvittigt: FC København på vej mod ny signing

Først spiller som skulle op på scenen for at modtage sin pris var Liverpools Alisson Becker, som altså blev kåret til årets målmand. Den brasilianske landsholdsmålmand vandt Champions League i sin debutsæson for Liverpool, og han har bragt ro over forsvaret og leveret utallige vigtige redninger.

Årets forsvarsspiller blev også en spiller for Liverpool, da Virgil van Dijk som forventet vandt prisen. Han var således fundamentet sammen med Alisson Becker i Liverpools forsvar, og grunden til at holdet lukkede så få mål ind.

Læs også: Absurd: Storklubber slikker sig om munden – Så billig er Christian Eriksen nu

Årets midtbanespiller var fra Ajax Amsterdam som gik hele vejen til semifinalen i Champions League, og her er der tale om Frenkie De Jong, som denne sommer er skiftet til FC Barcelona. Den hollandske midtbanespiller var således én af de bærende profiler på Ajax-mandskabet, og han ligner allerede en værdig afløser til Inieste på FC Barcelona-mandskabet.

Sidst men ikke mindst så blev årets angriber også kåret, og her blev vinderen den argentinske troldmand Lionel Messi fra FC Barcelona. Han blev således topscorer i Champions League, og det er nu femte gange at han vinder prisen i sin karriere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top