Jess Thorup afslører: Ville købe dyr stjerne i FC Midtjylland

The perfect guide to the casino

Jess Thorup afslører: Ville købe dyr stjerne i FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix


FC Midtjylland kunne bekræfte igår, at de fik afsluttet endnu en stor handel, der sendte en masse penge til klubben, via et salg af en stor profil.

Langt om længe blev Paul Onuachu solgt, og flere belgiske medier melder om en pris, omkring 45 millioner kroner plus bonusser. Altså en fin pris for FC Midtjylland. Paul Onuachu skiftede til de belgiske mestre fra Genk, men nu er det blevet afsløret, at han sagtens kunne være endt i en anden klub i den belgiske liga.

Læs også: Rafael van der Vaart fortsætter!

Det er Herning Folkeblad, der kommer med afsløringen om, at den tidligere FC Midtjylland træner, Jess Thorup, også var meget interesseret i Paul Onuachu.

– Det gjorde jeg helt sikkert. Vi mistede jo Alexander Sørloth den her sommer og havde brug for en ny angriber. Og jeg havde gerne taget Paul. Men han blev nogle millioner for dyr for os, siger Thorup til Herning Folkeblad

Spørgsmålet er blot, om Onuachu havde valgt Gent foran Genk, da Genk altså for tiden, er det bedre hold i den belgiske liga. FC Midtjylland har sagt farvel til noget af en klubmand. Onuachu kom til klubben i 2012, og udover et enkelt låneophold til Vejle i 4,5 måned, så har han altså kun været i FC Midtjylland. Det er også blevet til to Superligatitler, og en enkelt pokalturnerings sejr. Han nåede at score 74 mål og leverede 23 assists i 181 kampe.

Se også: Nicki Bille dukker ikke op til træningen i Ishøj – Læs her hvorfor!

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top