The perfect guide to the casino

Patrice Evra har netop stoppet sin karriere: Nu udtaler han sig om Luis Suarez og racisme-sagen

Foto: Ritzau Scanpix


Patrice Evra har udtalt sig om hele sagen med Luis Suarez tilbage i 2011.

Patrice Evra offentliggjorde i sidste uge, at han stopper sin aktivere karriere, og derfor behøver den franske venstreback ikke længere, at være forsigtigt med sine udtalelser.

Således har han netop været ude, og fortælle om hele episoden med Luis Suarez tilbage i 2011, hvor at den uruguayske angriber angiveligt ytrede sig racistisk overfor netop Evra.

Således har Evra netop været ude og fortælle, at han dengang var rasende, men at han hverken bærer nag eller beskylder Suarez for at være racistisk i dag.

– Jeg hader ham ikke. Det har jeg aldrig gjort. Jeg havde lyst til at slå ham dengang, men det er ikke muligt for mig at hade nogen, siger Evra til Daily Mail.

– Jeg ved ikke, om Suarez er racist. Jeg kender ikke hans familie eller hans baggrund. Men racisme har fyldt så meget i så mange år, og den dag kom der en racistisk fornærmelse.

– Vi endte i en høring, hvor de lyttede til mig, og jeg sagde, at jeg ikke ønskede, at han skulle straffes, da jeg ikke kendte ham godt nok til at vide, om han er racist, men at han brugte et racistisk ord.

– Jeg har ikke had i mit hjerte. Jeg kan reagere, men had er for stærkt et ord for mig, og da jeg blev bedt om at udtage et hold med de bedste spillere, havde jeg Suarez blandt de første 11.

Hele sagen resulterede i en karantæne på otte kampe til Luis Suarez samt en mindre bøde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og Oddsprofit på Youtube.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top